Meget få katte bryder sig om, at komme i en transport kasse og komme til dyrlæge. Der er ofte mange nye ting, katten skal forholde sig til, såsom transportturen, de nye dufte og de andre patienter i venteværelset og selve undersøgelsen hos dyrlægen. Det hele kan opleves meget stressende for både katten og dig.

Har du en kat, der er bange for hele oplevelsen, oplys det da gerne ved tidsbestilling eller forud fra din ankomst til klinikken. Det kan være at, vi har et godt råd eller kan hjælpe til en bedre oplevelse med dufte beregnet til katte, kosttilskud eller en anden form for behandling. 

Hvis din kat har haft en god oplevelse forud for dens besøg hos os, vil den ofte være mere samarbejdsvillig og mindre stresset. 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®