Den sidste behandling - et farvel til en ven

Når du som ejer har taget den svære beslutning om, at sige farvel til dit kæledyr, er det vores vigtigste opgave, at hjælpe jer. 

Vi tager hensyn til dine ønsker og behov, så den sidste tid bliver så rolig som mulig. 

Den sidste behandling kan foregå i hjemmet eller på dyrehospitalet. 

Vi bedøver kæledyret før den sover stille ind. Det gør, at dyret stille falder i søvn, og du som ejer kan nå at indstille dig på situationen. Den endelige sprøjte gives i en blodåre, hvorved dyret sover ind.

Kremering
Efterfølgende er der mulighed for at vi tager os af de kæledyr og den kommer til fælles kremering med andre kæledyr. Der er også mulighed for at begrave dit kæledyr hjemme, eller at få den kremeret alene, hvorefter du kan få den hjem i en urne. 

Vi benytter Jysk Dyrekremering ved Grindsted, hvor de tager kærligt hånd om dit kæledyr, når døden indtræffer. 

Ønsker du at få din kat hjem i en urne, kan du se mere om de forskellige urner her:

https://jyskdyrekremering.dk/urner-og-smykker/ 

Erindringssmykker
Ved enkeltdyrskremering kan der i tillæg til urnen, bestilles et særligt erindringssmykke, hvori noget af asken gemmes i en glasperle.

Ønsker du ikke, at få din kat kremeret, er der stadig mulighed for at få et erindringssmykke, hvori der bliver brændt lidt af din kats pels ind i perlen.

Erindringssmykkerne laves bl.a. ved Søglas glassmykker ved Bryrup. Se hvilke muligheder der er for erindringssmykker her:

https://glassmykker.dk/wp-content/uploads/2023/01/Brochure-januar-2023.pdf 

Eller kontakt Connie ved Søglas på 40506333/ 91568654, hvis du har spørgsmål eller et specielt ønske. 

Ring til Skjern Dyrehospital for at høre nærmere.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®