VetPlan

VetPlan

VetPlan er en sundhedsordning, hvor du både får rabatter og dine kæledyrsudgifter fordelt ud på hele året.

Hos Skjern Dyrehospital tilbyder vi VetPlan, så din hund, kat eller kanin sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccination efter jeres behov, tand- og vægt tjek udført af vores kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Du får råd og vejledning i, hvordan problemer og sygdomme kan forebygges hos dit kæledyr, så I sammen kan nyde så mange år som muligt.

Der fås en udvidet og en basis VetPlan til hund og kat, samt en VetPlan til kanin.

I den udvidet VetPlan er der en årlig blodprøve inkluderet, der kan bruges til det, der er relevant for dit dyr i forhold til dyrets alder. Blodprøven kan desuden bruges forud for operation, for at se hvordan dit kæledyrs organer har det. 

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og sunde kæledyr. Du får mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Ud over VetPlan giver abonnementsordningen også rabat på vores lækre foder, rabat på tandrensning, laserbehandling, urinundersøgelse, blodtryksmåling, samt rabat på forsikringer til hund og kat.

Vi har skabt en skræddersyet plan for dit kæledyr. En VetPlan inkluderer de vigtigste undersøgelser og vacci­nationer, som dyrlægen vurderer at dit kæledyr har brug for i løbet af året. 

VetPlan er ikke en forsikring. Du kan derfor med fordel tegne en sygeforsikring til uforudsete omkostninger.

Vi anbefaler altid at du tegner en sygeforsikring på dit dyr for at dække uforudsete omkostninger – uanset om du vælger VetPlan eller ej. Du kan med fordel tegne din sygeforsikring hos Dyrekassen Danmark, hvor du kan få 15 % rabat på dine forsikringer det første år, og 10 % rabat de efterfølgende år. Er din hund eller kat under 16 uger, når du tegner forsikringen, får du 25 % rabat det første år, og 20 % de efterfølgende år. Rabatten gælder ved nytegninger og kan ikke kombineres med andre rabatter. Spørg efter din rabatkode i skranken.

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®