En dyrlæge nær dig

Mulighed for hjemmebesøg

På Skjern Dyrehospital, mener vi, at dit kæledyr fortjener den bedste og mest optimale behandling. Derfor vil du og dit kæledyr blive mødt af et kompetent team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker.  

Hvad end du bor i Lem, Sønder Felding, Kibæk eller et helt fjerde sted, kommer vi gerne på et hjemmebesøg, hvis du ikke har mulighed for at komme til os.

Ved et hjemmebesøg kan vi bl.a. udføre sundhedsundersøgelser, konsultationer for at få receptpligtig medicin og den sidste behandling. 

Vi har valgt at samle hele dyrehospitalet i Skjern og vores tidligere satellitklinik i Kibæk er derfor lukket. Det er dog fortsat vores ønske, at kunne tilbyde vores patienter den bedste service og vi glæder os derfor til at byde jer velkommen ved Skjern Dyrehospital.

Vi har gode parkeringsforhold lige udenfor dyrehospitalet og er beliggende kun få minutters gang fra bus- og togstation, hvilket gør det nemt for vores kunder at komme til os. 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®