Laboratorieundersøgelser

Hos Skjern Dyrehospital kan vi lave mange forskellige blodprøver bl.a. profiler på det syge dyr, blodprøver i forbindelse med bedøvelse og meget mere. Prøverne analyseres her i huset og vi har derfor hurtigt svar. 

Ved akut opstået sygdom, hvor der hurtigst muligt skal findes en diagnose, er det dejligt at vi har mulighed for at lave undersøgelsen med det samme og har svar i løbet af ganske kort tid. Det drejer sig. bl.a. om sygdomme såsom sukkersyge, nyrelidelser, leverlidelser, blodprocent og infektioner.

Vi anbefaler også at vores operationspatienter får udtaget en blodprøve som undersøges inden dyret bedøves. Ved blodprøven kontrollerer vi, at blodet størkner korrekt, nyre- og leverværdier og meget andet. Dette bruger vi for at give kæledyret den mest sikre bedøvelse. 

Udover blodprøver laver vi også urinundersøgelser og dyrkninger. Vi undersøger bl.a. for sukker, blod og protein ved hjælp af stix, samt måler vægtfylden af urinen, for at tjekke, hvor godt dyret koncentrere sin urin. Desuden kan vi undersøge for krystaller og bakterier i urinen.

Vi kan herudover undersøge forskellige præparater i vores mikroskop, så som biopsier, øreprøver og meget mere.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®