Sygeforsikring

Sygeforsikring

Har du husket sygeforsikringen? Jo tidligere en sygeforsikring tegnes, jo bedre er din hund eller kat dækket.

Du kan med fordel tegne din sygeforsikring hos Dyrekassen Danmark, hvor du får 15 % rabat på dine forsikringer det første år, og 10 % rabat de efterfølgende år hvis du er VetPlan kunde.

Er din hund eller kat under 4 mdr. får du yderligere 10 % rabat hele livet. Rabatten gælder ved nytegninger, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Dyrekassen Danmark har en bredt dækkende forsikringspakke, der hedder HundTotal.

HundTotal indeholder:

Ansvarsforsikring

Udvidet Ansvarsforsikring

Sygeforsikring inkl. ulykkesforsikring

SOS i udlandet

HundTotal kan i vores postnummer fås for ca. 1590 kr. afhængigt af hunderacen.

Dyrekassen Danmark har også et godt produkt: Ulykkesforsikring,  til de hunde der er sjældent syge, men meget aktive.

Ulykkesforsikring kan fås for ca. 510 kr. i vores område. Det er et tilvalg til ansvarsforsikring.

Dækker tilskadekomst som følge af ulykke. Feks. poteskader på jagt, aks i øje eller øre, vådeskud, bidsår, knoglebrud, påkørsel, tandskader, sivskader, watertail, poteskader, flækket negl, forgiftning, øjenskader, fremmedlegemer, bistik, hugormebid og meget andet.

Der er virkelig god hjælp til den aktive hund. Der vil også være hjælp til vagtdyrlæge mv. hvis ulykken er sket uden for almindelig åbningstid.

 

 

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®