Ultralydsskanning af hund og kat

Vi har på Skjern Dyrehospital fornøjelsen af at have en rigtig god ultralydsscanner.

Ultralydsscanneren er et godt hjælpemiddel i det daglige på Skjern Dyrehospital og kan bl.a. bruges til:

Udredning af f.eks. mave-tarm problemer

Diagnostisering af flere forskellige hjertelidelser

Diagnostisering af kræft i nyre, lever eller bughule

Urinvejssten ses tydeligt og kan derefter fjernes.

Drægtighedsscanning af tævehund og hunkatte. Her kan vi se om fostrene har det godt og i beslutningsprocessen om der er behov for kejsersnit, kan vi se om det haster med akut kejsersnit eller om det er tilrådeligt at give dyret og fostrene lidt mere tid.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder.

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®