Operationer hund, kat og gnavere

Operationer med den bedste sikkerhed i narkosen

På Skjern Dyrehospital ønsker vi den allerbedste sikkerhed i narkosen. Vi passer på vores patienter som var det vores eget dyr vi skal operere. Vores veterinærsygeplejersker har efteruddannelse i anæstesi. Vi lægger alle dyr ned i skånenarkose, så de er lige så kloge når de går hjem som da de kom.

Vi udfører bl.a. følgende operationer på Skjern Dyrehospital:

- Kastration af hund, kat, ilder, marsvin og kanin
- Sterilisation af hund, kat, ilder, marsvin og kanin
- Fjernelse af livmoder i tilslutning til livmoderbetændelse
- Fjernelse af svulster i mælkekirtler, bughule, hud, mundhule og andre tilgængelige steder
- Fjernelse af analkirtler
- Fjernelse af blæresten
- Fjernelse af fremmedlegemer i tarmsystemet
- Næseoperation (kortsnudede racer)
- Accidentelle sår sys

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder.

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®