Laboratoriet

Laboratoriet

Hos Skjern Dyrehospital, har vi vores egne analyseapparater, som kan undersøge for forskellige organlidelser og problemer i blodsystemet.

Ved akut opstået sygdom, hvor der hurtigst muligt skal findes en diagnose, er det dejligt at vi har mulighed for at lave undersøgelsen med det samme og har svar i løbet af ganske kort tid. Det drejer sig. bl.a. om sygdomme såsom sukkersyge, nyrelidelser, leverlidelser, blodprocent og infektioner.

Vi anbefaler også at vores operationspatienter får udtaget en blodprøve som undersøges inden dyret ligges i narkose. Altså en præ-anæstetisk profil. På den måde kan vi sikre os at dyret er helt rask og derved trygt kan lægges i narkose, eller om vi skal tage ekstra forbehold.

Udover blodprøver laver vi også mange urinundersøgelser. Vi undersøger bl.a. for sukker, blod og protein ved hjælp af stix, samt måle vægtfylden af urinen, for at tjekke, hvor godt dyret koncentrere sin urin. Desuden kan vi undersøge for krystaller ved hjælp af centrifugering, og for bakterier ved hjælp af farvning. En urinundersøgelse hos os indeholder altid alle undersøgelser, dvs. stix, vægtfylde, centrifugering og farvning til mikroskopering.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®