Tandbehandling

Tandspids hos kanin Efter tandrasp er tandspidsen slebet ned

Vores tandteam består af Birgitte og Helga. De har taget efteruddannelse i avanceret tandbehandling af kæledyr, så de kan give din kanin og gnaver den bedste behandling. 

Nogle kaniner og gnavere har problemer med tænderne. Dette kan skyldtes mange forskellig ting, som bl.a. forkert tandstilling, fejlfodring og meget mere. Hvis din kanin eller gnaver får for lange tænder eller tandspidser, kan det blive nødvendigt at bedøve den og få ordnet tænderne i narkose.

Hvis det vurderes, at der er lidelser omkring tandrødderne, eller i knoglen omkring tanden, tages der røntgenbilleder af tanden. Ved hjælp af røntgenbillederne, kan vi lægge en plan for dyrets videre behandling.

Ved behov for tandkirurgi, henviser vi dig til en specialdyrlæge, indenfor området.

Læs eventuelt mere om dyrenes tænder på netdyredoktor.dk

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®