Pilotprojekt i osteoartrose (slidgigt)

- en bedre hjælp til din hund

Skjern dyrehospital er blevet udvalgt til at deltage i et pilotprojekt omhandlende osteoartrose (slidgigt) hos hunde.

Derfor kan vi i en begrænset periode tilbyde vores patienter at deltage i dette projekt og på denne måde få et redskab til bedre at holde øje med udviklingen af slidgigten og dermed være mere behjælpelig i forhold til at målrette behandlingen til hundens behov.

Selve deltagelsen indebærer en halthedsundersøgelse på dyrehospitalet og bagefter udfylder vi sammen et spørgeskema om, hvilke udfordringer du oplever, at din hund har i forbindelse med sin slidgigt.

Her gennemgår vi også, hvilken behandling din hund modtager på nuværende tidspunkt og om der er noget vi eventuelt kan forbedre i den forbindelse.

Efter undersøgelsen på Skjern Dyrehospital, vil du i løbet af det næste år modtage yderligere 5 spørgeskemaer, som du selv skal udfylde derhjemme.

Projektet løber i 1 år og når året er gået tilbyder vi yderligere en halthedsundersøgelse, som afslutning på forløbet.

Har du spørgsmål til projektet eller har du en hund, som du tænker projektet kunne være relevant for, så tag endelig kontakt til os. Din hund behøver ikke være diagnosticeret med slidgigt på forhånd.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®