Hvalpemotivation og socialisering

Hvalpemotivation og socialisering

Kurset er pt. sat i bero.

I mellemtiden henviser vi til DCHs hvalpetræning, Hvalpetræning hos Anita Harboe i Rækker Mølle og Jagthundeklubbens hvalpekurser.

Skjern Dyrehospital tilbyder kursus i hvalpemotivation og træning med fokus på praktisk og teoretisk forståelse af hundens sundhed, adfærd og sprog. Kurset henvender sig til hvalpe af alle racer i alderen 10 uger-6 måneder.

Træningen tilpasses i videst muligt omfang til de enkelte deltageres behov.

Kursets formål er følgende:
At forebygge adfærdsproblemer, så som uhensigtsmæssig gøen, vogtning, aggresivitet m.v.

• At give dig vejledning om hensigtsmæssig træning af din hvalp

• Socialisering og miljøberigelse i sikre og kontrollerede omgivelser med max. 6 hvalpe pr. hold.

• Demonstration af basale lydighedsøvelser, herunder sit, dæk, indkald m.m.

Hovedformålet er dog at hvalpen har haft adskillige positive oplevelser med hunde på samme alder i flere udgaver.

Hvad får du som ejer ud af det?

• Det er nemmere for os at lære "hundesprog" end det er for hunde at lære dansk. I vil derfor lære om hundens sprog og hvad din hund fortæller dig i forskellige situationer.

• Vi vil snakke om forebyggelse af de hyppigst forekommende problemer, såsom urenlighed, alene-hjemme problemer, når hunden trækker i snoren, problemer der kan opstå mellem børn og hunde m.m.

• I vil få gode ideer til nye, sjove, utraditionelle ting du kan lave med din hvalp/hund og hvilke oplevelser du bør give den.

• Sidst, men ikke mindst, får du forhåbentlig nogle gode timer med din hvalp og andre hundeejere og deres hvalpe, og sammen vil vi give din hvalp en god start.  

Forhør nærmere ang. starttidspunkt for næste kursus.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®