Den sidste behandling

Den sidste behandling

Når du som ejer har taget den svære beslutning om, at sige farvel til dit kæledyr, er det vores vigtigste opgave, at hjælpe jer. 

Vi tager hensyn til dine ønsker og behov, så den sidste tid bliver så rolig som mulig. 

Den sidste behandling kan foregå i hjemmet eller på dyrehospitalet. 

Vi bedøver kæledyret før den sover stille ind. Det gør, at dyret stille falder i søvn, og du som ejer kan nå at indstille dig på situationen. Den endelige sprøjte gives direkte i en blodåre, hvorved dyret sover ind.

Efterfølgende er der mulighed for at vi tager os af de kæledyr og den kommer til fælles kremering med andre kæledyr. Der er også mulighed for at begrave dit kæledyr hjemme, eller at få den kremeret alene, hvorefter du kan få den hjem i en urne. 

Ved enkeltdyrskremering kan der i tillæg til urne bestilles et særligt mindesmykke, der laves ved Aalborg Dyrehospital.

Ring til Skjern Dyrehospital for at aftale nærmere.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®