Online tidsbestilling

Booking Online tidsbestilling

Vi har nu mulighed for at tilbyde online booking, ved at benytte følgende link:

https://www.vettigo.dk/booking.php?_klinik=skjern999

Hvis dit dyr er akut sygt skal du altid ringe til dyrehospitalet på 97351300. Er det uden for normal arbejdstid henvises til vagthavende dyrlæges telefonnummer.

 

Ønsker du dit dyr opereret, ring da også venligst på 97351300, så aftaler vi et forløb der passer til jer.

Du har mulighed for at booke tid online til sundhedseftersyn, vaccination, forskellige konsultationer, adfærdsrådgivning, hudlidelser, røntgenundersøgelse, ultralydsscanning af f.eks. drægtigheder, øjenlidelser og øregangsbetændelse. Desuden kan der bookes tider ved vores veterinærsygeplejersker til bl.a. negleklip, adfærdsrådgivning og tandtjek.

Da vi har fået nyt journalsystem, skal du oprettes på ny i vores onlinebooking system.  

Hvis du har problemer med brug af bookingsystemet, kan du altid ringe ind og få hjælp vedr. booking direkte i telefonen på 97 35 13 00

Gå direkte til det online booking system her: https://www.vettigo.dk/booking.php?_klinik=skjern999

Vi glæder os til at se dig og dit dyr.

 

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®