Dyrlæge Videbæk

Skjern Dyrehospital | Din dyrlæge tæt på Videbæk

Bor du i Videbæk, og er du på udkig efter en nærtliggende dyrlæge? Så kan du med fordel vælge Skjern Dyrehospital, som er beliggende ikke langt fra Videbæk. Vi er et team af engagerede dyrlæger, som sætter fokus på høj faglighed, nærvær og omsorg. Dyreejere og kæledyr er altid i trygge hænder hos os, uanset om det gælder rådgivning, behandling eller operation. Vi har en abonnementsordning Vetplan er nu en mulighed, så du kan spare penge, fordele dine udgifter ud over året og undgå bekymringer.

Med en central beliggenhed i Skjern, kan du let komme frem til din dyrlæge fra Videbæk. Ved vores dyreklinik er der mange gode parkeringsmuligheder og gode busforbindelser fra Videbæk med blot få minutters gang fra busstationen til din dyrlæge.

Dyrlæge med trygge behandlinger til dit kæledyr 

Hos din dyrlæge nær Videbæk, tilbyder vi en lang række af trygge behandlinger, som sikrer hunde og katte et sundt og godt liv. Vi tilbyder blandt andet skånebedøvelse ved alle operationer. Vi har tandrøntgen og kan hjælpe dig med at sikre dit dyrs fine tandsmil. Dyrlæger og veterinærsygeplejersker hjælper dig med allergibehandling, vaccinetjek, akupunkturbehandling mod smerter, blid osteopati og kiropraktisk behandling til hund og kat, homøopatisk behandling samt laserbehandling. Uanset hvad vi skal hjælpe dig og dit kæledyr med, garanterer vi for høj faglighed, nærvær og tryghed. 

Ønsker du at booke en tid hos din dyrlæge i nærheden af Videbæk, kan det enten gøres via vores online bookingsystem her på siden eller ved at kontakte os på tlf. 97 35 13 00. Skal dit dyr opereres, ring da også venligst på tlf. 97 35 13 00, så vi kan aftale et forløb, der passer jer. Vores erfarne dyrlæger og veterinærsygeplejersker står klar til at byde dig og dit kæledyr velkommen.

Som en service har vi åben konsultation kl. 7.30 til 8.00 hver dag, så jeres dyr kan komme til dyrlæge og I kan nå på arbejde bagefter.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®