Dyrlæge Tarm

Skjern Dyrehospital | Erfaren smådyrs dyrlæge nær Tarm by | Dyrlæge få minutter fra Tarm

Bor du i Tarm, og har din hund eller kat behov for hjælp fra en dyrlæge? Så ligger Skjern Dyrehospital blot få minutter fra Tarm, tæt på bus- og togstationen. Hos din dyrlæge i Skjern er dyreejere og kæledyr i de tryggeste hænder, både når det gælder rådgivning, behandling og operation. Uanset om dit kæledyr skal igennem en simpel behandling eller en større operation, vil din dyrlæge behandle din hund, kat eller marsvin med stor omsorg. Har dit kæledyr smerter, så kan du få blid behandling til din hund eller kat med osteopati, homøopati eller kiropraktik.

Din dyrlæge nær Tarm er en del af det professionelle netværk VetFamily sammen med andre  engagerede og fagligt dygtige dyrlæger. Vi er med i dette netværk, for at vi altid kan tilbyde dit dyr den bedste behandling ved at udnytte hinandens kompetencer.

Dyrlæge med webshop

Udover vores dyrlæge tæt på Tarm har et stort udvalg af lækre godbidder, træningsting og glutenfrit højkvalitets foder i vores butik ved Skjern Dyrehospital, så giver vi også vores kunder muligheden for at handle foder, plejemidler og legetøj til deres kæledyr online. Det gør vi på baggrund af vores samarbejde med VetFamily, hvor du i webshoppen kan købe lige det, som du står og mangler til din hund eller kat. Når du handler på webshoppen leveres dine varer lige til døren i løbet af 1-3 arbejdsdage.

Ønsker du at foretage en tidsbestilling hos din dyrlæge nær Tarm, eller har du spørgsmål til os, hører vi gerne fra dig på tlf. 97 35 13 00 eller du kan benytte vores webbooking. Vores erfarne dyrlæger og  dygtige veterinærsygeplejersker står klar til at byde dig og dit kæledyr velkommen.

Som en service til vores kunder har vi åben konsultation fra kl. 7.30, så jeres hund eller kat kan komme til dyrlæge og I kan nå på arbejde bagefter.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder.

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®