Dyrlæge Sønder Felding

Skjern Dyrehospital | Din dyrlæge i nærheden af Sønder Felding | Din dyreklinik tæt på Sønder Felding

Din lokale dyrlæge har skiftet beliggenheden i Sønder Felding ud med en central placering i Skjern, nærmere bestemt ved Skjern Dyrehospital, hvor der er gode parkeringsforhold og kun få minutters gang fra tog- og busforbindelser.

Efter flere år med satellitklinik  i Sdr. Felding, ønsker vi at takke for den gode kontakt, vi har haft med vores trofaste kunder i byen. Fremover glæder vi os til at fortsætte med at byde vores kunder og deres familiedyr velkommen på Skjern Dyrehospital, ikke så langt fra Sdr. Felding.

Omsorgsfuld dyrlæge i Skjern

På Skjern Dyrehospital stræber vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker altid efter at sikre en høj faglig service og være yderst omsorgsfulde over for dit kæledyr. Vi er et team af erfarne dyrlæger, som lægger vægt på at udføre de bedste og mest optimale behandlinger, og så tilbyder vi, som noget ekstraordinært, vaccinetjek til både hunde og katte.

Hos din dyrlæge nær Sønder Felding bliver både kæledyr og ejere behandlet professionelt og med meget nærvær. Vores dyrlæger står klar med rådgivning om det rette glutenfrie foder til hunde, katte og små gnavere, pleje, behandlinger/operationer samt behov for vaccination.

Er din hund eller kat ikke så fysisk bevægelig og tilpas som tidligere ?

Måske går den pasgang eller halter ind i mellem? fortvivl ikke, der er hjælp at hente i blid osteopatisk behandling.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at foretage en tidsbestilling, så kan du kontakte din dyrlæge nær Sønder Felding på tlf. 97 35 13 00. Vi ser frem til at byde alle vores tidligere kunder fra Sdr. Felding velkommen på Skjern Dyrehospital.

Som service tilbyder vi åben konsultation fra kl. 7.30 til kl. 8.00, så jeres dyr kan komme til dyrlæge og I kan nå at komme på arbejde.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder.

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®