Dyrlæge Ringkøbing

Skjern Dyrehospital | Erfaren smådyrs dyrlæge tæt på Ringkøbing | Kiropraktor til hund og kat

Bor du i Ringkøbing, og er du på udkig efter en dygtig dyrlæge til at behandle dit kæledyr? Så er Skjern Dyrehospital det rette sted at tage hen. Vi tager os omsorgsfuldt af dit dyr og sørger for, at du får kompetent rådgivning om dyrefoder samt pleje og behandling af hunde og katte. Vores veterinærsygeplejersker er uddannet i anæstesi, så der altid kan tilbydes den mest skånsomme bedøvelse til dit kæledyr.  

Vores meget centrale beliggenhed i Skjern gør, at kan du let komme frem til din dyrlæge fra Ringkøbing. Lige ud for vores dyreklinik er der gode parkeringsmuligheder, og så er der både tog- og busforbindelser fra Ringkøbing med blot få minutters gang til din dyrlæge. 

VetFamily dyrlæge tæt ved Ringkøbing

På Skjern Dyrehospital er vi en del af det professionelle netværk VetFamily sammen med de dygtigste dyrlæger i landet. I dette netværk udnytter vi hinandens kompetencer for at kunne tilbyde din hund eller kat den bedste behandling, hver gang I besøger din dyrlæge nær Ringkøbing. Vi tilbyder blandt andet homøopatisk behandling, kiropraktikosteopatisk behandling og akupunktur og laserbehandling mod smerter. 

For tidsbestilling hos din dyrlæge tæt ved Ringkøbing kan du enten kontakte os på tlf. 97 35 13 00 eller anvende vores online bookingsystem her på siden. Hvis dit kæledyr har behov for operation, ring da venligst også på tlf. 97 35 13 00, så vi sammen kan aftale et forløb, som passer jer bedst. Vores dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker ser frem til at byde dig og dit kæledyr velkommen på Skjern Dyrehospital. Helga bor i Stauning og kender rigtig mange af de dejlige dyr og deres ejere i Ringkøbing. Hun ser frem til at hjælpe jer.  

Vi har stadig åben konsultation kl. 7.30 til 8.00 som en hjælp til, at I kan nå både at komme til dyrlæge i Skjern og på arbejde bagefter.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®