Dyrlægekonto

- Finansiering af dyrlægebesøg til dig som privatperson

Hvorfor skal jeg vælge en dyrlægekonto?

Et dyrlægebesøg kan nogle gange være en dyr fornøjelse og hurtig blive en uforudset udgift, som ofte kommer ubelejligt. Med en dyrlægekonto forbinder vi patienter og dyrlægeklinikker, så du har mulighed for at låne til sundere tænder med en fleksibel betalingsordning.

Dine fordele med dyrlægekonto:

 • Enkel ansøgning og hurtig svar 
 • Betal hele beløbet eller vælg delbetaling
 • Fast månedsbeløb, uanset antallet af behandlinger
 • Rentefri kredit, ved delbetaling
 • Rentefri finansiering i op til 12 måneder

Sådan ansøger du

Når du er bekendt med både behandling og pris, kan du ansøge om et onlinelån. Indtast det ønskede beløb i vores låneberegner og vælg den løbetid, som passer bedst til dig og din økonomi. Du kan også ansøge via din smartphone, ved at sende en SMS til 1980 med teksten RB DYRLÆGE. 

 

Fordele med fleksibilitet

Hele beløbet eller delbetaling

Når du har anvendt din dyrlægekonto, modtager du en faktura den efterfølgende måned. Af fakturaen fremgår det, hvilke betalingsmuligheder du kan gøre brug af. Her kan du vælge at betale hele beløbet eller delbetale med et fast beløb hver måned. Tilbagebetalingsperioden afhænger af prisen på din behandling.

Fast udgift, uanset behandling

Uanset om du er forbi til et traditionelt rutinebesøg med dit kæledyr, fået udført en større behandling eller måske en operation, vælger du selv hvilken tilbagebetalingsordningen, du ønsker at gøre brug af. Og sker det at din behandling kræver gentagne dyrlægebesøg, behøver du ikke bekymre dig om de månedlige udgifter, hvis du allerede har valgt en fast afdragsordning.

Lån til dyrlægeregningen

Få dækket din dyrlægeregning med et lån hos dyrlægekonto. Ansøg om et lån i dag. Du får øjeblikkelig svar, og kan starte behandlingen med det samme.

Indtast det ønskede lånebeløb i beregneren. Vælg den løbetid, som du ønsker. Se hvad det koster om måneden, og få den samlede pris for hele perioden.

Betalingsvalg 6 måneder 12 måneder 18 måneder 24 måneder 36 måneder 48 månedeer
Månedlig debitorrente 0 0 0 0.55% 0.55% 0.55%
Månedsgebyr 29 kr. 29 kr. 29 kr. 39 kr. 39 kr. 39 kr.
Oprettelsesgebyr 0 0 0 0 0 0
Kredit op til 60.000 kr. 60.000 kr. 60.000 kr. 60.000 kr. 60.000 kr. 60.000 kr.

Spørgsmål & svar

 • Hvad skal der til for at få en kredit?
  Du skal være fyldt 18 år, du skal være bosiddende i Danmark og have fast arbejde, og du må ikke være registreret i RKI.
 • Hvornår modtager jeg min faktura?
  Du modtager din faktura med dine betalingsmuligheder, måneden efter dit dyrlægebesøg. Vælg den delbetalingsordning, der passer bedst til din økonomi. Din indbetaling skal vi have modtaget den sidste bankdag i samme måned.

  Eksempel: Du går til dyrlægen den 3. maj og betaler via din dyrlægekonto. Du modtager fakturaen medio juni, og den skal betales inden udgangen af juni.

  Har du bestilt flere dyrlægebesøg? Så kan du vælge at betale alle behandlinger med din dyrlægekonto og dermed samle alle betalinger på en og samme faktura.

 • Hvordan ansøger jeg om en dyrlægekonto?
  Kontakt din dyrlæge for at høre om de er tilknyttet dyrlægekonto ordningen. Du ansøger direkte på www.resursbank.dk/dyrlaegekonto.
 • Hvilke delbetalingsmuligheder har jeg?
  Ønsker du at dele din betaling op, kan du vælge mellem 12, 24 eller 48 måneders afdrag. Du kan til enhver tid anvende dit dyrlægekontokort, hvis dit kæledyr har behov for yderligere behandlinger. Beløbet du kan trække afhænger dog af størrelsen på din kredit.

  Uanset hvor mange behandlinger du trækker på din dyrlægekonto, forbliver dit afdrag uændret.
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®