Ultralydsskanning af hund og kat

Vi har på Skjern Dyrehospital fornøjelsen af at have en rigtig god ultralydsscanner.

Ultralydsscanneren er et godt hjælpemiddel i det daglige på Skjern Dyrehospital og kan bl.a. bruges til:

Udredning af f.eks. mave-tarm problemer

Diagnostisering af flere forskellige hjertelidelser

Diagnostisering af kræft i nyre, lever eller bughule

Urinvejssten ses tydeligt og kan derefter fjernes.

Drægtighedsscanning af tævehund og hunkatte. Her kan vi se om fostrene har det godt og i beslutningsprocessen om der er behov for kejsersnit, kan vi se om det haster med akut kejsersnit eller om det er tilrådeligt at give dyret og fostrene lidt mere tid.

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Don't worry - Be happy with AniPlan®

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.