Laboratoriet

Laboratoriet

Hos Skjern Dyrehospital, har vi vores egne analyseapparater, som kan undersøge for forskellige organlidelser og problemer i blodsystemet.

Ved akut opstået sygdom, hvor der hurtigst muligt skal findes en diagnose, er det dejligt at vi har mulighed for at lave undersøgelsen med det samme og har svar i løbet af ganske kort tid. Det drejer sig. bl.a. om sygdomme såsom sukkersyge, nyrelidelser, leverlidelser, blodprocent og infektioner.

Vi anbefaler også at vores operationspatienter får udtaget en blodprøve som undersøges inden dyret ligges i narkose. Altså en præ-anæstetisk profil. På den måde kan vi sikre os at dyret er helt rask og derved trygt kan lægges i narkose, eller om vi skal tage ekstra forbehold.

Udover blodprøver laver vi også mange urinundersøgelser. Vi undersøger bl.a. for sukker, blod og protein ved hjælp af stix, samt måle vægtfylden af urinen, for at tjekke, hvor godt dyret koncentrere sin urin. Desuden kan vi undersøge for krystaller ved hjælp af centrifugering, og for bakterier ved hjælp af farvning. En urinundersøgelse hos os indeholder altid alle undersøgelser, dvs. stix, vægtfylde, centrifugering og farvning til mikroskopering.

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat