Dyrlæge Videbæk

Skjern Dyrehospital | Din dyrlæge tæt på Videbæk

Bor du i Videbæk, og er du på udkig efter en nærtliggende dyrlæge? Så kan du med fordel vælge Skjern Dyrehospital, som er beliggende ikke langt fra Videbæk. Vi er en dyrlæge, som sætter fokus på høj faglighed og omsorg. Dyreejere og kæledyr er altid i trygge hænder hos os, uanset om det gælder rådgivning, behandling eller operation.

Med en central beliggenhed i Skjern, kan du let komme frem til din dyrlæge fra Videbæk. Ved vores dyreklinik er der mange parkeringsmuligheder og gode busforbindelser fra Videbæk med blot få minutters gang til din dyrlæge.

Dyrlæge med trygge behandlinger til dit kæledyr

Hos din dyrlæge nær Videbæk, tilbyder vi en lang række af trygge behandlinger, som sikrer hunde og katte et sundt og godt liv. Vi tilbyder blandt andet allergibehandling, vaccinetjek, akupunkturbehandling mod smerter, kiropraktisk behandling til hund og kat, homøopatisk behandling samt alternativ behandling. Uanset hvad vi skal hjælpe dig og dit kæledyr med, garanterer vi for høj faglighed og tryghed.

Ønsker du at booke en tid hos din dyrlæge i nærheden af Videbæk, kan det enten gøres via vores online bookingsystem her på siden eller ved at kontakte os på tlf. 97 35 13 00. Skal dit dyr opereres, ring da også venligst på tlf. 97 35 13 00, så vi kan aftale et forløb, der passer jer. Vores erfarne dyrlæger og veterinærsygeplejersker står klar til at byde dig og dit kæledyr velkommen.

Abonner på forebyggende pleje og sundhed Don't worry - Be happy with AniPlan®

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.