Dyrlæge Sønder Felding

Skjern Dyrehospital | Din dyrlæge i nærheden af Sønder Felding Din dyrlæge tæt på Sønder Felding

Din lokale dyrlæge har skiftet beliggenheden i Sønder Felding ud med en central placering i Skjern, nærmere bestemt ved Skjern Dyrehospital. Ved den nye dyrlæge, nær Sdr. Felding, er der gode parkeringsforhold og kun få minutters gang fra tog- og busforbindelser.

Efter flere år som satellitklinik ønsker vi at takke for den gode kontakt, vi har haft med vores trofaste kunder. Fremover glæder vi os til at fortsætte med at byde vores kunder velkommen på Skjern Dyrehospital, ikke så langt fra Sdr. Felding.

Omsorgsfuld dyrlæge i Skjern

På Skjern Dyrehospital stræber vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker altid efter at sikre en høj faglig service og være yderst omsorgsfulde over for dit kæledyr. Vi er et team af erfarne dyrlæger, som lægger vægt på at udføre de bedste og mest optimale behandlinger, og så tilbyder vi, som noget ekstraordinært, vaccinetjek til både hunde og katte.

Hos din dyrlæge nær Sønder Felding bliver både kæledyr og ejere behandlet professionelt. Vores dyrlæger står klar med rådgivning om det rette foder til hunde, katte og små gnavere, pleje, behandlinger/operationer samt behov for vaccination. 

Har du spørgsmål, eller ønsker du at foretage en tidsbestilling, så kan du kontakte din dyrlæge nær Sønder Felding på tlf. 97 35 13 00. Vi ser frem til at byde alle vores tidligere kunder fra Sdr. Felding velkommen på Skjern Dyrehospital. 

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat