Dyrlæge Ringkøbing

Skjern Dyrehospital | Dyrlæge tæt på Ringkøbing | Kiropraktor til hund og kat

Bor du i Ringkøbing, og er du på udkig efter en dygtig dyrlæge til at behandle dit kæledyr? Så er Skjern Dyrehospital det rette sted at tage hen. Vi tager os omsorgsfuldt af dit dyr og sørger for, at du får kompetent rådgivning om dyrefoder samt pleje og behandling af hunde og katte. 

Vores meget centrale beliggenhed i Skjern gør, at kan du let komme frem til din dyrlæge fra Ringkøbing. Lige ud for vores dyreklinik er der gode parkeringsmuligheder, og så er der både tog- og busforbindelser fra Ringkøbing med blot få minutters gang til din dyrlæge. 

VetFamily dyrlæge tæt ved Ringkøbing

På Skjern Dyrehospital er vi en del af det professionelle netværk VetFamily sammen med de dygtigste dyrlæger i landet. I dette netværk udnytter vi hinandens kompetencer for at kunne tilbyde din hund eller kat den bedste behandling, hver gang I besøger din dyrlæge nær Ringkøbing. Vi tilbyder blandt andet homøopatisk behandling, kiropraktik, alternativ behandling og akupunkturbehandling mod smerter. 

For tidsbestilling hos din dyrlæge tæt ved Ringkøbing kan du enten kontakte os på tlf. 97 35 13 00 eller anvende vores online bookingsystem her på siden. Hvis dit kæledyr har behov for operation, ring da venligst også på tlf. 97 35 13 00, så vi sammen kan aftale et forløb, som passer jer bedst. Vores dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker ser frem til at byde dig og dit kæledyr velkommen på Skjern Dyrehospital. Helga bor i Stauning og kender rigtig mange af de dejlige dyr og deres ejere i Ringkøbing. Hun ser frem til at hjælpe jer.  

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat