Dyrlæge kiropraktor Herning

Jette er Veterinær Kiropraktor og Osteopat
Jette er kiropraktor på Herning Dyrehospital hver anden tirsdag

Jette hjælper dyrlægerne i Herning området med kiropraktik og osteopatisk behandling til deres rygpatienter. Det er en meget blid behandling. Spørg din dyrlæge om henvisning, så sender de gerne røntgenbilleder og dit dyrs journal til Jette, hvis de har tid og mulighed for det.

Du kan også selv ringe og bestille tid. Jette sender gerne journal om den kiropraktiske behandling af din hund til din dyrlæge.

Jette er kiropraktor og osteopat og behandler især hunde på Herning Dyrehospital hver anden tirsdag

Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.