Aniplan

Aniplan

AniPlan® er en sundhedsordning, hvor du både får rabatter og får dine kæledyrsudgifter fordelt ud på hele året.

Hos Skjern Dyrehospital tilbyder vi Aniplan, så din hund, kat eller kanin sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccination efter jeres behov, tand- og vægt tjek udført af vores kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Du får råd og vejledning i, hvordan problemer og sygdomme kan forebygges hos dit kæledyr, så I sammen kan nyde så mange år som muligt.

Der fås en udvidet og en basis Aniplan til hund og en udvidet og en basis Aniplan til kat.

I Aniplan udvidet er der en årlig blodprøve inkluderet, den kan bruges til det, der er relevant for dit dyr i forhold til dyrets alder og blodprøven kan også bruges til en preoperativ blodprofil eller et vaccinetjek.

Aniplan® udvidet indeholder håndkøbs loppeflåtmidler til et helt år og har gratis receptgebyrer.

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og friske kæledyr. Du får mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Ud over Aniplan® giver abonnementsordningen også rabat på vores lækre fodermærker, rabat på tandrensning og kiropraktisk undersøgelse, samt rabat på forsikringer til hund og kat.

Nyt: til katte kan der vælges mellem en neutralisering af din kat, en blodprøve eller en gratis konsultation. For katte er der desuden rabat på urinundersøgelser for at screene for urinvejskrystaller.

Din dyrlæge har skabt en skræddersyet plan for dit kæledyr. En AniPlan® inkluderer de vigtigste undersøgelser og vacci­nationer, som dyrlægen vurderer at dit kæledyr har brug for i løbet af året. Der er både en udvidet og en basis AniPlan® til kat.

AniPlan® er ikke en forsikring. Du kan derfor med fordel tegne en sygeforsikring til uforudsete omkostninger.

Vi anbefaler altid at du tegner en sygeforsikring på dit dyr for at dække uforudsete omkostninger – uanset om du vælger AniPlan eller ej. Du kan med fordel tegne din sygeforsikring hos Dyrekassen Danmark, hvor du kan få 15 % rabat på dine forsikringer det første år, og 10 % rabat de efterfølgende år. Er din hund eller kat under 16 uger, når du tegner forsikringen, får du 25 % rabat det første år, og 20 % de efterfølgende år. Rabatten gælder ved nytegninger og kan ikke kombineres med andre rabatter. Spørg efter din rabatkode i skranken.

 

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat